Zajęcia pozalekcyjne z planowania żywienia i produkcji gastronomicznej

kucharz2205 2018Od 16 maja trwa druga część zajęć pozalekcyjnych z planowania żywienia i produkcji gastronomicznej.

Uczniowie klas I i II technikum żywienia i usług gastronomicznych pod nadzorem p. Grażyny Pękały przygotowywali m.in.: pierś z kurczaka w sosie miodowo – cytrynowym, zupę krem szparagową z groszkiem ptysiowym, tortillę z wołowiną, kaszotto buraczane, deser z mascarpone w czekoladzie.

praktyki-zagraniczne

edziennik

naukazdalna

 

praktyki-zagranicznestan powietrza

 fundusze1

internat 01

 

ksztalceniedeklaracja1

 

100latniepodle

liceum-roku-2014

starostwo-powiatowe

twoje-radio-lipsko

parafia-lipsko

rodzina-szkol

lck

fmp

nbportal

oke

strzelec

youtube-logo

bip